MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ogród Botaniczny Uniwersytetu Wrocławskiego zaprasza 29 i 30...
fot. Jaroslaw Jakubczak/ Polska Press

Narty mimo kwarantanny? W wielu miejscach to możliwe. Polecamy zimowe atrakcje w pandemii

Ogród Botaniczny i pokazy „Światło czyni cuda”

Ogród Botaniczny Uniwersytetu Wrocławskiego zaprasza 29 i 30 grudnia, a także od 1 do 17 stycznia na pokazy iluminacji i laserów pod tytułem „Światło czyni cuda”. Pokazy odbywają się w godzinach od 17 do 21. Część Ogrodu jest w tym czasie iluminowana, a na elewacjach budynków realizowane są laserowe mappingi oraz barwne pokazy laserów przestrzennych. Swoje umiejętności prezentują także wrocławscy artyści uliczni. W programie pokazów są: Świąteczna Bajka Xmas, Arena Sztuki Wrocławskich Artystów Ulicznych śpiewających nie tylko świąteczne popularne piosenki, iluzjonista, magik i połykacz ognia. Ceny biletów: Dzieci do lat 3 bezpłatnie, Dzieci i młodzież do lat 18 oraz seniorzy (kobiety od 60 roku życia, mężczyźni od 65 roku życia) – 10 zł, Dorośli – 25 zł, Osoby niepełnosprawne – 15 zł, Karta Rodzina Plus Wrocław (min. 3 os.) - 15 zł Karta Rodzina Plus Wrocław (bilet jednorazowy) - 5 zł. Zobacz dalej na kolejnych slajdach. Posługuj się klawiszami strzałek, myszką lub gestami.

Zobacz również

Potańcówka w Muzeum Wsi Lubelskiej. Zobacz zdjęcia

NOWE
Potańcówka w Muzeum Wsi Lubelskiej. Zobacz zdjęcia

Laura Molenaar najlepsza w Tour de Pologne Women 2024

NOWE
Laura Molenaar najlepsza w Tour de Pologne Women 2024

Polecamy

Piżamy na lato za mniej niż 40 złotych. Lekkie, przewiewne i urocze

Piżamy na lato za mniej niż 40 złotych. Lekkie, przewiewne i urocze

9 wskazówek, jak ochłodzić psa w gorący dzień. Stosuje je, a twój pupil będzie zdrowy

O TYM SIĘ MÓWI
9 wskazówek, jak ochłodzić psa w gorący dzień. Stosuje je, a twój pupil będzie zdrowy

Pyszny makaron z cukinią i borowikami. Włoski kucharz zrobił go przez przypadek

Pyszny makaron z cukinią i borowikami. Włoski kucharz zrobił go przez przypadek