MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kluczem do intensywności musztardy jest wybór ziaren...
fot. 123rf/linvo

Majonez i musztarda na święta. Jak robią je na wsi? Zobacz przepisy gospodyń wiejskich. Ten smak pokocha twoja rodzina

Z czego powstaje musztarda?

Kluczem do intensywności musztardy jest wybór ziaren gorczycy. Gatunek wpływa na finalny smak dodatku.

Zobacz również

Zmarł Karol Franek, twórca Muzeum Drukarstwa w Cieszynie

Zmarł Karol Franek, twórca Muzeum Drukarstwa w Cieszynie

Będzie się działo! W Sosnowcu jak na Jamajce, poczuj ten klimat. Marleykowe bujanie

Będzie się działo! W Sosnowcu jak na Jamajce, poczuj ten klimat. Marleykowe bujanie

Polecamy

Polska jak Niemcy. Większość ósmoklasistów wybiera szkoły zawodowe

Polska jak Niemcy. Większość ósmoklasistów wybiera szkoły zawodowe

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Masz dziwne znamię na ciele? Sprawdź, co to może oznaczać

Masz dziwne znamię na ciele? Sprawdź, co to może oznaczać