MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozgrzewający dahl z soczewicy to danie, które można zajadać...
fot. Justyna Chrobot/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Rozgrzewający dahl z soczewicy. Poznaj przepis na aromatyczne danie dla wegetarian. Ten posiłek dodaje energii

Dahl z soczewicy

Rozgrzewający dahl z soczewicy to danie, które można zajadać przez cały rok. Dominika dodaje do niego olej określany jako tadka.

Zobacz również

Korona - Ruch LIVE! Nadzieja umiera ostatnia. Muszą wygrać

Korona - Ruch LIVE! Nadzieja umiera ostatnia. Muszą wygrać

Jagiellonia zostanie dziś mistrzem? Scenariusze na sądną sobotę

Jagiellonia zostanie dziś mistrzem? Scenariusze na sądną sobotę

Polecamy

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna