Wybierz region

Wybierz miasto

    Artykuły Przepisy Koszalin

    Sortuj według:
    • Sezon na pierniczki uważamy za otwarty! Mamy dla was najprostszy przepis na świecie!

      Dobry przepis na pierniczki to skarb, bo bez pierniczków - a szczególnie ich zapachu - wiele osób nie wyobraża sobie świąt.

    • Proste ciasto z owocami i oczywiście kruszonką. Bo kto nie lubi kruszonki?

      Mamy dla was przepis na ciasto na maślance, które dobrze udaje najpyszniejszą z drożdżówek. Robi się je błyskawicznie - ot trzeba połączyć składniki, nie za długo, tak tylko, by się zmieszały i dodać ulubione owoce. Oraz kruszonkę rzecz jasna!

    • Deser z warzyw? To możliwe. Pokochasz te pyszne słodkości. Możesz je jeść nawet na diecie

      Jesteś aktualnie na diecie i starasz się o to, by każdy posiłek był niskokaloryczny? Dbasz o zdrowy tryb życia więc wybierasz naturalne produkty, unikasz sztucznych i przetworzonych produktów? A może po prostu chcesz przetestować nowy przepis w kuchni? Dziś odkrywamy nieznane karty książek kucharskich. Warzywa kojarzą się z pożywnym obiadem, witaminami i zdrowiem? I słusznie, ale w odpowiednich konfiguracjach mogą stać się słodkimi przekąskami. Desery z warzyw uratują każdą osobę na diecie, która ma kryzys słodkości. Te dania są nie tylko smaczne, one pachną i wyglądają spektakularnie! Sprawdź i przetestuj popularne desery z warzyw.

    • Najlepsze smaki z dzieciństwa, których dzisiaj już nie spotkasz

      Ten materiał sprawi, że niektórym na pewno pocieknie ślinka. Widok tych dań obudzi wyobraźnię i sprawi, że wspomnienia staną się żywsze. Co się jadło, kiedy na półkach sklepowych były tylko ocet i musztarda? Niezapomniane smaki z przeszłości powracają jak bumerang. Szybkie przekąski z PRL dostępne są w klimatycznych pubach a dania główne są specjalnością miejsc, które swoją markę opierają na historii i lokalności. Kto do szkoły zabierał kanapki z paprykarzem szczecińskim a na obiad przygotowywał sałatkę jarzynową, może się zgubić w tej galerii, która jest przeglądem dawnych kulinarnych trendów. Zapraszamy do stołu!