- Jakość to jeden z naszych priorytetów - mówi szef kuchni. - Stawiamy na świeże warzywa od sprawdzonych dostawców, mamy dobre źródło mięsa. Nasze sosy i warzywne dodatki powstają od zera, na bieżące potrzeby z dobrych składników. Mamy kilka sosów przygotowywanych według naszych sprawdzonych receptur. Klienci bardzo je sobie chwalą.
Zdaniem naszego rozmówcy każdy, kto da szansę burgerom i kebabom oraz kanapkom przygotowywanym przez prowadzony przez niego lokal, doceni ich smak i... wróci po więcej. Filip Gołka ma lata doświadczenia w prowadzeniu gastronomi, mimo że w Koszalinie działa zaledwie od roku.
– Prowadzimy punk w Biesiekierzu przy drodze krajowej numer 6. Mamy tam stałych klientów z całej Polski – dodaje nasz rozmówca. Lokal w Koszalinie też zyskuje coraz większe grono fanów, którzy wpadają na ulicę Bukowa 29a lub swoje ulubione dania zamawiają przez telefon.
- To nas bardzo cieszy, ale nie ukrywam, że zależy nam na tym by ta liczba ciągle rosła. Chętnie też nawiązalibyśmy współpracę z firmami, które chciałby u nas zamawiać obiady dla pracowników czy na jakieś służbowe wydarzenia - zdradza Pan Filip. – Zapraszamy zarówno do Koszalina jak i do Biesiekierza.
U szybkiego kebab & burger
ulica Bukowa 29A
telefon: 731 507 637
fb. Kebab& Burger u Szybkiego
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?